Voor%20jou-%20Erik%20van%20Giesen_edited

Erik van Giesen

Debuutalbum 'Voor jou'

 

Dinsdag 21 december 

Den Dullaert, Hulst - 20.00 uur

Kaarten via de website: €10

Kaarten aan de deur: €11

In zijn jeugdjaren heeft Erik  op de Zeeuwse Muziekschool klassiek orgel gevolgd. Ook na het behalen van de diploma’s is hij zichzelf blijven ontwikkelen in het spelen, componeren en arrangeren van muziek. In diverse bezettingen heeft hij door de jaren heen ook eigen werk ten gehore gebracht in diverse stijlen. Naast live-performen, schrijven van enkele musicals voor kinderen en filmmuziek is hij zich de laatste jaren ook gaan toeleggen op het schrijven van kleine liedjes.

Liedjes schrijven met dergelijke lading werd iets wat hem bezighield. Na een aantal nummers begon hij na te denken wat de volgende stap zou zijn. Uiteindelijk heeft hij gekozen de verzameling uit te brengen.

Zijn “kindjes” werden gedeeld met collega-muzikanten en samen zijn ze aan de slag gegaan met het inkleuren van elk nummer. Erik voelt zichzelf geen singer, maar wel een songwriter. Nummers met allemaal een behoorlijke emotionele lading. Liedjes waarbij er ruimte is voor verdriet. Even een moment waarbij er buiten verdriet even geen plaats hoeft te zijn voor de schouder om op te huilen of de troost die je vaak van velen ontvangt.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gemeente Hulst en de Provincie Zeeland in het kader van het regioarrangement