Timon.jpg

Timon Krause  

Mentalist

 

Vrijdag 20 mei 

Den Dullaert, Hulst - 20.00 uur

Kaarten via de website: €10

Kaarten aan de deur: €11

Ervaar ‘MINDGAMES’ in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen! Timon Krause, Henning Neidhart en Kevin Wolf presenteren een unieke 3-man show van de Nederlands en Duitse samenwerking HirnkrampfProductions. Het resultaat: een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie dat je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot einde!

Magische momenten, die jij je leven lang blijft herinneren. Dat soort momenten zijn er volop in het programma Mindgames.  Het is de nieuwste sensatie op het gebied van gedachten lezen. Timon Krause presenteert een magische overdonderende show vol muziek. Timon weet wat jij denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit de titel Nederlandse Kampioen en Beste Europese Mentalist verkreeg. Henning Neidhart en Kevin Wolf zorgen voor de muzikale begeleiding. Mysterie, muziek en magie in een verrassende, vermakelijke voorstelling. Het onmogelijke wordt mogelijk: een extreem spannende avond.

 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gemeente Hulst en de Provincie Zeeland in het kader van het regioarrangement